Biljarter gezocht

Voor het aankomende seizoen zijn wij op zoek naar een biljarter die deel wil nemen aan de competitie C2-libre biljarten. Wellicht dat er (nieuwe) bewoners in de wijk wonen die daar wel zin in hebben, maar niet weten waar ze terecht kunnen.

> Daarom verzoek ik u deze oproep op de site op te willen nemen.

> Biljarter gezocht
> Biljartvereniging De Uitdaging kent als thuisbasis biercare D’n Beer in Rosmalen. Er zijn diverse biljart teams actief. Voor de spelsoort libre zijn wij op zoek naar een nieuw teamlid, die in de periode september tot en met april actief deel wil nemen. De thuiswedstrijden vinden op maandag plaats, en de uitwedstrijden veelal op dinsdag of woensdag. Het betreft de klasse libre-C2, waarbij een gemiddelde van minimaal 1,5 vereist is.  We doen natuurlijk mee om te winnen, maar gezelligheid hoort er zeker bij. Sportief ontspannen!
> Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Alex Hoedemakers via het mailadres first-highlander@home.nl .

> In de hoop en het vertrouwen dat u tot plaatsing over zult gaan.

> b.v.d.
> Alex Hoedemakers