Platform 073 stopt!

Platform073 stopt, Galant lanceert nieuwe vacaturebank voor vrijwilligerswerk!

In juli 2019 stopt de website Platform073. Organisaties en vrijwilligers moeten elkaar natuurlijk blijven vinden, daarom ontwikkelt Galant momenteel een nieuwe vacaturebank voor vrijwilligerswerk. Deze vacaturebank wordt in juli 2019 gelanceerd en zal te vinden zijn via de website www.galant.nl.

De nieuwe vacaturebank biedt vacatures en korte klussen van honderden lokale stichtingen en verenigingen aan, voor zeer uiteenlopende functies. Mensen die vrijwilligerswerk willen doen, kunnen via de vacaturebank zelf contact leggen met organisaties die vrijwilligers zoeken. Daarnaast kunnen vrijwilligers hun talent(en) aanbieden middels een profiel, dat zij zelf aan en uit kunnen zetten.

Op de website www.galant.nl is tevens veel informatie te vinden over vrijwilligerswerk, zowel voor organisaties die met vrijwilligers werken als voor mensen die vrijwilligerswerk (willen) doen.

Voor alle organisaties die momenteel gebruik maken van Platform073, zullen accounts en vacatures overgezet worden naar de nieuwe vacaturebank. Zo kan iedereen meteen verder met matchen in een verbeterde omgeving! Alle stichtingen en verenigingen die gebruik maken van Platform073 worden hierover geïnformeerd door Galant.

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Galant, tel. 073 615 62 50 of email info@galant.nl.

Reacties zijn gesloten.