Opschoondag 2019


Ook dit jaar organiseert de gemeente Den Bosch de “Opschoondag”
(voorheen zwerfafvaldag) , waar wij in de Overlaet graag aan mee doen om de wijk weer netjes te maken. Samen gaan we op zaterdag 23 maart 2019 zwerfafval te lijf.

Steeds meer mensen helpen mee met het opruimen van zwerfafval en maken daar een wekelijkse gewoonte van. Daar zijn we als gemeente erg blij mee. Om meer mensen te inspireren, organiseren we de opschoondag. Vorig jaar deden er meer dan 1100 mensen aan mee. Doet u dit jaar ook mee?

Wat gaan we doen?

Het programma voor dit jaar ziet er als volgt uit:

09.15: Ontvangst en koffie
09.30: Het officiële startschot.
10.00: We gaan samen de wijken in.
12.00: We keren terug naar het startpunt waar een hapje en drankje klaar staan.

Startlocaties

We starten gezamenlijk vanaf 10 verschillende startlocaties in de gemeente: Wijkcentrum de Stolp, SCC De Helftheuvel, Nico Schuurmanshuis, WSV Viking, Jongerencentrum De Poort, De Engelenburcht, Perron 3, Wijkraad Molenhoek (parkeerplaats Maarten Tromplaan 1), De Vinkelse Molen en Gemeenschaphuis De Meent. 

Doe mee!

Iedereen boven de 12 jaar kan meedoen. Als individuele deelnemer of als vereniging. Iedere deelnemer ontvangt een vergoeding van € 7,50. Meldt u zich als vereniging aan met 10 of meer deelnemers met een max van 30? Dan ontvangt de vereniging naast de basisvergoeding een extra vergoeding van € 80,00. Kortom: Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Aanmelden kan via dit digitale formulier.