Puzzelen met de Wijkraad!

Allereerst wenst wijkraad de Overlaet u een gelukkig maar vooral gezond 2021 toe. Door de coronatijd is het bijna onmogelijk om een activiteit te verzinnen waar we met zijn allen aan mee mogen doen, maar het is ons toch gelukt! Wij hebben voor u een Nieuwjaars puzzel gemaakt waar u vanaf 4 jan. 4 weken lang elke week in januari nieuwe letters kan zoeken op onze website en facebook.

Onze letters zoekt u in week 1 en week 2 op onze website in de wijknieuwsartikelen op wijkraaddeoverlaet.nl en in week 3 en 4 op onze facebook pagina wijkraad de Overlaet. Ook als u geen facebook account heeft kunt u onze pagina bekijken en zoeken! Deze zijn te vinden in onze wijknieuws artikelen met een sterretje* en nummering. U herkent ze aan de hoofdletters in de tekst daar waar ze niet horen! Wij verloten onder de juiste inzenders 10 VVV bonnen van 10 euro. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Deelname: 

  • Boven de 18 jaar
  • Wonend in de Overlaet
  • 1 persoon per huishouden
  • 1 persoon per mailadres

Het zijn twee zinnen en deze twee zinnen hebben in totaal 29 woorden. De eerste zin vindt u in week 1 en 2 op onze website en de tweede zin in week 3 en 4 op onze facebook pagina. U moet de twee complete zinnen voor 1 februari inleveren op info@wijkraaddeoverlaet.nl

Verder willen wij u vragen met ons mee te denken over onze speerpunten, o.a. openbare groenvoorziening, hondenvoorzieningen, milieu, veilige energievoorzieningen, verkeersveiligheid en met name veilige oversteekplaatsen en fietsvoorzieningen.

Wilt u meedenken, meebeslissen of uitvoeren over een van de bovenstaande onderwerpen, bent u van harte welkom.

Ook zoeken we altijd mensen die op bestuursniveau mee kunnen denken en uitvoeren. 

Voor vragen mailt u naar info@wijkraaddeoverlaet.nl

Reacties zijn gesloten.