Superkids 2021

­In het schooljaar 2021-2022 staan er weer veel groepsgerichte activiteiten op het programma bij Superkidz. Op dit moment zijn de volgende data van belang om in de gaten te houden:

Kinderkamp 8 t/m 12 jr.  :  22 – 24 augustus 2021   en   Kindercursus 6 t/m 12 jr.  :  24 september 2021

Kinderkamp

Zelfvertrouwen, (h)erkennen van emoties, persoonlijke uitdagingen, samenwerken en plezier maken.

Datum: zondag 22-8-2021 – dinsdag 24-8-2021

Locatie: Winterswijk, Landgoed De Zonnebloem

Superkidz organiseert een zomerkamp voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Tijdens dit kamp doen we diverse activiteiten die leerzaam zijn en vol uitdagingen zitten. De kinderen leren spelenderwijs met een groep omgaan, terwijl ze tegelijkertijd individueel door ons gecoacht worden. Daarbij letten we op alle aspecten die het kind verhinderen om mee te doen, contact te maken, grenzen te stellen en midden in het leven te staan.

Dit kamp, aan het eind van de zomervakantie, is speciaal bedoeld om kinderen voor te bereiden op het nieuwe schooljaar en de uitdagingen die daar bij horen in de klas en op de speelplaats.

Kindercursus

Zelfvertrouwen, weerbaarheid, veerkracht en geluk

Startdatum: Vrijdag 24-9-2021

Locatie: Den Bosch, De Hazelaar (balletzaal), T.M. Kortenhorstlaan 6, Rosmalen

De 10-weekse cursus van Superkidz is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Deze cursus richt zich op het versterken van zelfvertrouwen, welbevinden, geluksgevoel en weerbaarheid bij het kind. Daarnaast wordt aandacht gegeven aan sociaal-emotionele vaardigheden en pestproblematiek.

De cursus is bedoeld voor kinderen die een hulpvraag hebben op diverse gebieden: zelfvertrouwen, gedragsproblematiek, omgaan met moeilijke situaties, omgaan met emoties, contact maken, grenzen (aan)voelen en aangeven, verlegenheid, scheiding, (faal)angst, leer- en concentratieproblemen, samen spelen, pesten, ruzies en conflicten,  plezierig omgaan met elkaar, samenwerken, vrienden maken en houden, verwerken van verlies.

Kennisgeving en aanmelding

Ken je kinderen die extra ondersteuning kunnen gebruiken bij de genoemde aandachtspunten dan kun je de ouders evt. ook opmerkzaam maken op de cursus en/of het kamp.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier cursus of het inschrijffomulier kamp.

Kosten en bijdragen

De kosten zijn 395 euro per kind voor de cursus en 345 euro voor het kamp.

Het is mogelijk om o.a. via Stichting Leergeld,  het Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught of het Nationaal Fonds Kinderhulp een bijdrage te ontvangen.

De cursus en het kamp worden helaas nog niet vergoed door zorgverzekeraars.

Superkidz

Wil je meer weten over Superkidz? Kijk dan op onze website www.superkidz.nl.

Documentaire

Kijk ook even naar een mooie impressie van ons werk in een documentaire van GoodHabitz¸ samen met de ervaringsdeskundigen Eva, Rutger, Lynn, Sylke en Joep.

 

Reacties zijn gesloten.