Superkidz

Superkidz start op 9 april 2021 een kindercursus in de regio Den Bosch.

De 10-weekse cursus is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. In deze cursus zijn zelfvertrouwen, welbevinden, weerbaarheid, sociaal-emotionele vaardigheden en pestproblematiek belangrijke aandachtspunten. De cursus is bedoeld voor kinderen die een hulpvraag hebben op diverse gebieden: samen spelen, pesten, ruzies en conflicten, zelfvertrouwen, gedragsproblematiek, emotieregulering, grenzen aangeven, verlegenheid, scheiding, verlies van mens of dier, (faal)angst, leerproblemen en concentratieproblemen.

Aanmelden kan via www.superkidz.nl/inschrijfformulier-superkidztraining/

De cursus wordt gegeven in de balletzaal van de Hazelaar (T.M. Kortenhorstlaan 6, Rosmalen). De ligging zorgt ervoor dat de locatie gemakkelijk bereikbaar is voor de omliggende gebieden met ruime gratis parkeergelegenheid.

Kosten en bijdragen:

De kosten zijn 395 euro per kind. Het is mogelijk om o.a. via Stichting Leergeld of  het Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught een bijdrage te ontvangen. De cursus wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

Superkidz

Superkidz is een onafhankelijke, kleine en speelse jeugdorganisatie. Wij werken met kinderen, jongeren en gezinnen op het gebied van zelfvertrouwen, (mentale) weerbaarheid, veerkracht, sociaal-emotionele ontwikkeling, welbevinden en talentontwikkeling. Superkidz organiseert groepsgerichte cursussen en kampen en geeft individuele begeleiding en personal coaching aan kinderen en jongeren. Superkidz coacht ook ouders, verzorgers en leerkrachten. Het doel van deze activiteiten is het verminderen van gedragsproblematiek, emotieregulatie problematiek, depressieve symptomen, verdriet, angsten en overige beperkende invloeden bij het kind. Voor uitgebreide informatie kun je onze website bezoeken: www.superkidz.nl.

Reacties zijn gesloten.