Klimaatalarm

Zondag 14 maart om 14 uur wordt het Klimaatalarm bij de Pettelaarse Schans georganiseerd. Het Klimaatalarm is een landelijke manifestatie in 43 steden door heel Nederland om aandacht te vragen voor een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid! Het Klimaatalarm is een initiatief van een groot aantal landelijke en lokale klimaatorganisaties. Veiligheid staat voorop, we houden ons in overleg met de gemeente aan de corona-maatregelen. Deelnemers kunnen kiezen om op locatie of vanuit huis mee te doen.

Het podiumprogramma bestaat gedeeltelijk uit een landelijk programma dat gestreamd wordt en een lokaal programma met diverse sprekers. De manifestatie heeft als doel om aandacht te vragen voor het klimaat met het oog op de verkiezingen maar heeft geen politieke kleur. Graag willen we jullie ook voor het Klimaatalarm uitnodigen en daarnaast zouden we willen vragen onze oproep te verspreiden onder de wijkbewoners via jullie site, facebookpagina of andere communicatiekanalen.

Wat:                Klimaatalarm 2021

Wanneer:        zondag 14 maart
Tijd:                13.30 uur inloop
14.00 uur start
15.00 uur afsluitend Klimaatalarm
Waar:              Pettelaarse Schans

Aanmelden:    www.klimaatalarm2021.nl (aanmelden wordt zeer op prijs gesteld zodat we weten met hoeveel personen we rekening kunnen houden)