Burendag 2020

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat u samen met uw buren kunt vieren. Dit jaar valt Burendag in het weekend van 26-27 september. Het is een dag waarop u met uw buurtgenoten gezellig samen kunt komen en waarbij u iets leuks kunt doen voor en met elkaar.

Het is de veertiende keer dat Burendag in Nederland wordt georganiseerd. Het Oranje Fonds, Douwe Egberts en Vrijwilligersnetwerk Galant ondersteunen u daar graag bij. Dit jaar zijn wel de RIVM richtlijnen van toepassing. Daarom roepen we deelnemers op om alle geldende voorschriften vanuit de Rijksoverheid en RIVM in acht te nemen bij het vieren van Burendag:
–      Houd minimaal 1,5 meter afstand.
–      Schud geen handen.
–      Organiseer een activiteit in de buitenlucht.
–      Laat iedereen bij eten en drinken zijn/haar eigen serviesgoed meenemen.
–      Bij verkoudheidsklachten blijf je thuis.

Aanmelden

U kunt uw activiteit vanaf 1 juli aanmelden op www.burendag.nl. Iedereen die voor 1 september een activiteit aanmeldt, ontvangt een Burendag feestpakket.

Financiële bijdrage

Vanaf 1 juli tot en met 16 augustus kunt u een bedrag tot € 350,= aanvragen bij het Oranje Fonds wanneer u Burendag op 26 of 27 september viert. Bekijk de voorwaarden voor particulieren en organisaties op de website van Burendag.

Tips en inspiratie kunt u uiteraard ook vinden op de site van Burendag